« | Portada | »

Acords de la Junta de Govern de 15 de maig de 2015

Per Saudites d'Ontinyent | 4 de juny de 2015

Per la present passem a informar-vos dels acords que van ser adoptats a la darrera junta de govern.

1.- Sopars d’estiu programats i copago

Els sopars previstos són:
27 de juny 25 de juliol
4 de juliol 1 d’agost
11 de juliol 15 d’agost
18 de juliol 17 d’agost (dilluns)

Per tant sols el 8 d’agost NO hi haurà sopar.

S’aprova un copagament de 35 euros que serà carregat per domiciliació. Aquells components que no tinguen domiciliada la quota caldrà que ingressen dita quantitat al següent compte corrent :
2045 6105 71 3000007756
Pel que fa a l’organització d’aquests sopars es prega que si alguna esquadra sap amb antelació que no podrà assistir ho comunique al primer trò. Amb la col•laboració de tots podem millorar la gestió dels recursos econòmics.
2.- Publicació de festes (25 de juliol)
S’aprova organitzar un dinar a la Societat de Festers, del que s’informarà oportunament del menú i preu. De moment es compartiria local amb les comparses d’Estudiants i Fontanos.
Així mateix s’acorda no participar en les “entraetes”.
3.- Actes semana de festes i creuà

a) Es realitzaran els tradicionals vermuts de comparsa. (dilluns, dimarts, dimecres, dijous). Tanmateix per al dijous es programa un dinar.
Els invitats per aquests actes tindran un sobrecost de 3 euros
sobre el preu establert.

b) S’organitzarà sopar per al dimarts, dia de la “verbena”.

c) Com ha estat tradicional als darrers anys, desprès de les dianes hi haurà esmorzar a la Societat de Festers

d) Dissabte i Diumenge de festes s’organitzaran els respectius sopars dels que s’informarà en el seu moment pel que fa a preu i menú

e) El primer tró comunica que s’està estudiant la possibilitat de sopar amb altres comparses AL CARRER el 5 de setembre (CREUA)

4.- Questions de participació en actes.

a) L’esquadra Aladí comunica que no pot assumir el portaguió per a l’acte de la Publicació. Davant aquesta situació, el primer tro explica que si no es soluciona en temps marcat per la Societat de Festers, establirà la forma per tal de subsanar aquesta incidència
b) Per a l’acte de concurs infantil de cap d’esquadra es fa necessària la participació d’un xiquet/a que represente a la comparsa (encara que no participe en el concurs)
c) Es necessari que els interessats comuniquen els xiquets/etes que participaran a l’entrada infantil en la carrossa. Cal que estiguen donats d’alta com a comparsistes. Així mateix cal donar el nom de la persona acompanyant indicant si pertany a alguna comparsa.
d) El primer tro proposa oferir als comparsistes de mitja quota la de ser els organitzadors per a l’acte de l’entrà.
5.- Acte de l’Entrà
S’aprova l’ordre de desfilada que serà el següent:
Banda
El Pou
Aladins
Benicolpet
Els més torbats
El Perxó
Banda
Abdul-halem
La Borla
Volaorets
K’tifa
Varios
Xiquets majors 14 anys.

Com tots sabeu la Societat de Festers limita la participació a esquadres de 12 més cap. Per tant és clar que caldrà establir fusions entre les diferents esquadres. Es prega que el més aviat possible se’ns informe de les vostres decisions al respecte.

6.- Altres qüestions

a) S’estableix un preu de 60 euros per als convidats de l’acte dels Alardos.
Per al mateix acte es fa necessari que els components fins a 14 anys ens facen arribar la talla (mesura completa des de el cap fins els peus)

b) La possibilitat de participació de xiquets fins a 13 anys en la carrossa del banderí en l’Entrà esta condicionada a disposar del vestit de gala complet.

Salutacions cordials
Paco Vidal

Temes: Notícies | Comentaris tancats a Acords de la Junta de Govern de 15 de maig de 2015

Els Comentaris estan tancats.