« | Portada | »

Convocatòria CREUÀ 2013. Dissabte 7-09-13 20.00 h. a la seu de la comparsa.

Per Saudites d'Ontinyent | 4 de setembre de 2013

Estimat comparsista:

Per la present i en compliment d’allò previst a l’article 20 del Reglament de la Comparsa, em complau convocar-te a l’Assemblea General Ordinària de la Comparsa Saudites, que tindrà lloc el proper 7 de setembre (dissabte) a les 19,30 hores en primera i a les 20;00 hores en segona convocatòria, a la seu de la comparsa (carrer Tomás Valls, 11), amb el següent:
Ordre del dia
1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.
2.- Liquidació de l’exercici 2012-2013.
3.- Presentació Primer Tro 2013-2014.
4.- Presentació de candidatures i elecció de President 2013-2016.
5.- Proposta de modificació de les quotes per al proper exercici
6.- Precs i preguntes.
Amb tal motiu, rep una cordial salutació.
Ontinyent, 27 de juliol de 2013.
Roberto Sanz LLopis
President

La comissió econòmica que ha estat estudiant el tema de la modificació i reducció de quotes, presenta a l’assemblea les següents propostes:

Proposta a): Quedar-se amb la quota actual
Proposta b): Rebaixar la quota fins 450 euros (aprox). La reducció principal vindria donada per l’abaratiment dels sopars de carrer, final de mes i vestit de l’alardo. Augmentar la de mitja quota creant una quota reduïda de 300 euros (aprox), que li donaria dret al mateix que té actualment el de mitja quota més poder posar-se la gel•laba i el dinar del dilluns de les ambaixades
Proposta c): Quota completa única de 300 euros (aprox). S’elimina principalment tota la rebosteria a càrrec de la comparsa, passa tota a tiquet a càrrec de cadascú; es rebaixa el preu de la disfressa de l’alardo i la carrossa de l’entrada infantil a càrrec de qui puge.

Després de l’Assemblea hi haurà sopar baix braç amb banda a la Societat de Festers

Temes: Notícies | Comentaris tancats a Convocatòria CREUÀ 2013. Dissabte 7-09-13 20.00 h. a la seu de la comparsa.

Els Comentaris estan tancats.