« | Portada | »

CÀRRECS SOLIDARIS 2013

Per Saudites d'Ontinyent | 4 de desembre de 2012

CÀRRECS SOLIDARIS 2013

Amb l’arribada del Nadal, és moment d’aconseguir un somriure de tots aquells que més ho necessiten en moments com els actuals, i és per això que les quatre comparses amb càrrec fester de 2013 -Gusmans, Chanos, Asturs i Saudites- amb la col·laboració de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, la Creu Roja, els Júniors de Sant Josep i de Sant Carles, Tralarà Animació, Ad Libitum i el Centre de Danza Ópera han organitzat l’activitat Càrrecs Solidaris 2013.

L’activitat es desenvoluparà al llarg del matí del dissabte 15 de desembre en el Casino de la Societat de Festers al carrer de Maians i de la següent manera:

– D’11.30 h. a les 15.00 h. à ARREPLEGADA D’ALIMENTS de primera necessitat (llet, sucre, arròs, macarrons, fideus, espaguetis, oli, conserves, farina, tomaca fregida, llentilles, caldos de pollastres o peix, sucs, galletes, fesols,…) i DE JOGUINES.

– D’11.30 h. a les 13.30 h. à TALLERS per a tots els xiquets i xiquetes preparats pels Júniors de Sant Josep i de Sant Carles.

– A les 12.00 h.à CONTA CONTES a càrrec de Tralarà Animació.

– De les 11.30 h. a 13.00 h. à INTERPRETACIONS MUSICALS a càrrec d’Ad Libitum.

– A les 12.30 h.à TALLER COREOGRÀFIC I ARTÍSTIC a càrrec del Centre Dansa Ópera.

– A partir de les 11.30 h. à el MUSEU FESTER obrirà les seues portes als assistents.

Esperem poder compartir amb tots i totes un matí tan especial com aquest en el qual la Festa de Moros i Cristians i la Solidaritat tornen a reunir-se.

Temes: Notícies | Comentaris tancats a CÀRRECS SOLIDARIS 2013

Els Comentaris estan tancats.