« | Portada | »

COMISSIÓ AMBAIXADA-CONCURS DE LOGOS

Per Saudites d'Ontinyent | 22 de setembre de 2012

La comissió de l’Ambaixada  Saudita de 2013 ja ha començat a treballar amb la reunió del passat divendres 21 de setembre a la seu de la nostra comparsa, en la qual s’intercanviaren i s’arreplegaren els primers punts de vista entre els càrrecs i de la resta de les esquadres. I una primera qüestió és que fins al divendres 5 d’octubre, en què es reunirà la Junta de Govern de la comparsa Saudites d’Ontinyent, s’obri el termini per tal de presentar totes aquelles propostes que puguen aportar els comparsistes per a la confecció del logotip de l’Ambaixada Saudita 2013.
Esperem les vostres propostes.

Temes: Notícies | Comentaris tancats a COMISSIÓ AMBAIXADA-CONCURS DE LOGOS

Els Comentaris estan tancats.