« | Portada | »

Premis Euterpe 2010

Per Administrador | 27 de setembre de 2010

Serà en el transcurs de la XI Gala de la Música Valenciana que se celebrarà a partir de les 20 hores en el Teatre El Musical.
L’esdeveniment pretén reconéixer la labor de persones i institucions en favor de la música valenciana.
El Teatre El Musical del barri El Cabanyal de València ha sigut l’escenari triat enguany per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana per a celebrar la seua Gala de la Música Valenciana. Un esdeveniment que tindrà lloc este dissabte 18 de setembre a les 20 hores i durant el qual es donaran a conéixer les persones i entitats que més s’han distingit durant l’últim any pel seu treball en pro de la música de la Comunitat Valenciana.
En esta ocasió, les actrius valencianes Iolanda Muñoz i Cristina García, protagonistes de la sèrie de RTVV Unió Musical Da Capo, seran les encarregades de presentar el públic assistent els premiats en les distintes categories, i que són resultat d’un minuciós procés de selecció que va començar pel mes de maig amb la publicació de les bases.
A més, la Gala comptarà amb l’actuació de dos formacions musicals. La primera d’elles serà el grup italià Non només Tango, una agrupació que es troba estos dies a València participant en el projecte europeu Sòcrates junt amb l’Escola Coral de Veus d’Albal. Així mateix, la banda Protectora Musical de Vallada oferirà un innovador programa baix el títol “Jazz a banda” junt amb el reconegut saxofonista Francisco Blanco “Llatí”.
Premi Euterpe a la Composició de Música per a la Festa: l’obra “Aladins”, del compositor Daniel Juan Ferrero Silvage.

Temes: Notícies | Comentaris tancats a Premis Euterpe 2010

Els Comentaris estan tancats.