« | Portada | »

Aprovada la modificació dels estatuts de la comparsa saudites 28/05/10

Per Administrador | 31 de maig de 2010

El divendres dia 28/05/10,en el Salon d’Actes de la Societat de Festers, es va realitzar l’assemblea de comparsa, per a aprovar la modificació del canvi d’estatuts .
L’assistència de 61 membres i la delegació de vot de 8 components,va fer possible que l’assemblea quedara constituïda.
Després que el “primer tro” donara l’enhorabona al nostre president Sergio Cambra Beneyto ,després del seu nomenament com a Director del Museu Fester,va agrair a la comissió d’estatuts,en especial al president de la mateixa, Arturo Reig,el treball realitzat,alhora que va donar les gràcies a Alfred Bernabeu i Manolo Requena en la correcció dels estatuts.
Abans de procedir a la votació es va llegir i  aprovar l’acta anterior i es va demanar a Arturo Reig que fera una explicació dels principals canvis que s’havien produït en la modificació dels estatuts,després de la qual es va produir la votació i en fer el recompte de vots,es va produir l’aprovació dels estatuts,que entraran en vigor a partir de l’acte de la ” CREUA”del 2010.

Temes: Notícies | Comentaris tancats a Aprovada la modificació dels estatuts de la comparsa saudites 28/05/10

Els Comentaris estan tancats.