« | Portada | »

Periòdic” las provincias” -DATA 19/05/10-

Per Administrador | 19 de maig de 2010

Nou director del “museu fester”
El museu fester d’Ontinyent ja té nou director en la persona de Sergio Cambra Beneyto,fester de la comparsa Saudites que es farà càrrec de les remodelades instal·lacions,segons va dir el president de la Societat de Festers i director del museu ,Rafael Ferrero Terol.Sergio Cambra és fester de la comparsa Saudites des de l’any2003,sent “primer tro” l’any 2009 i assumint la presidència d’esta comparsa en el 2010.En els últims mesos i a petició de Rafael Ferrero ha treballat en l’organització i adequació de les instal·lacions museístiques.El nou director va fer estudis de disseny industrial i ha dut a terme nombrosos treballs de logotips i imatges corporatives.Per ultim cal apuntar que va ser l’autor de l’anagrama de la comparsa “Mossarabs “l’any 1997.

Temes: Notícies | Comentaris tancats a Periòdic” las provincias” -DATA 19/05/10-

Els Comentaris estan tancats.