« | Portada | »

Presentació de la làmina” Trages fundacionals de les comparses cristianes”

Per Administrador | 12 de novembre de 2009

Ahir a la vesprada es va presentar en la Sala Cervíno de la Societat de Festers la làmina de la loteria de nadal de la comparsa saudites.

L’acte va tindre lloc en l’antic local de la comparsa i va comptar amb la presència de regidors de l’ajuntament,que van disculpar la presència de l’alcaldessa de la nostra ciutat,Dña.Mª Lina Insa , per coincidència d’actes,però que poc abans de finalitzar l’esdeveniment va fer acte de presència en la Sala Cervíno, acompanyada pel president de la mancomunitat; D. Filiberto Tortosa.

L’acte va estar presidit per Dña..Inma Marti , regidora de cultura i comunicacions de l’ajuntament d’Ontinyent,pel president de la Societat de Festers D. Rafael Ferrero ,pel president de la comparsa saudites Sergio Cambra i pel 1r Tro del 2010 Jordi Piera.

Entre el públic assistent; regidors i membres de la corporació municipal,capitans ,ambaixadors i banderers dels exèrcits moros i cristians i primers trons de les festes del 2010,membres de la junta de govern de la societat de festers,presidents de diferents comparses de la nostra ciutat,saudites i public en general.

Els mitjans de comunicació,premsa ,televisió i ràdio van realitzar la seua labor per a donar a conéixer la notícia en els diferents ambets.

Despres de presentar l’acte i descobrir la làmina, tot el món es va quedar meravellat pel treball realitzat per Sergio Cambra,que va explicar en el seu discurs que havia comptat amb la col·laboració del president de la Societat de Festers D. Rafael Ferrero,i que gràcies a les dades obtingudes en el museu fester, va poder realitzar esta làmina perquè fóra fidel reflex de la realitat.

D. Rafael Ferrero,president la Societat de Festers,va destacar el treball realitzat per la comparsa saudites i ,que fets com el d’ahir,engrandixen el 150 aniversari de les festes de moros i cristians i que sempre és d’agrair el treball de recuperació de motius relacionats amb les festes .

Per la seua banda Dña.Inma Marti va destacar el fet que no sols és important la festa en si ,sinó que actes com el d’ahir ,de recuperació d’informació dins del mon de la festa, sempre són d’agrair.

Temes: Notícies | Comentaris tancats a Presentació de la làmina” Trages fundacionals de les comparses cristianes”

Els Comentaris estan tancats.