« | Portada | »

CONVIDATS ALARDOS I JUNTA

Per Administrador | 7 d'agost de 2009

Recordem que estem en els ultims dies per a poder portar convidats als Alardos. El preu per convidat es de 90 euros i com sabeu inclou, vermut, beguda, trage i desfile.Tot aquell que vulga participar deuda posar-se en contacte en la Junta, en el sopar de carrer del proper dissabte o en qualsevol cas, abans del dilluns 10 d´agost.
 
El proper dissabte 8 d´agost, a les 21 hores, tindrà lloc Junta de Govern en la que´s´informarà de les activitats, sopars, etc. A més cada esquadra dirà amb quanta gent compta per a l´entrada per a poder quadrar-les totes.
 
Informar-vos que per correu ordinari rebreu el llistat de menus de festes i la fulla per a fer els ingressos corresponents. 
 

Temes: Notícies | Comentaris tancats a CONVIDATS ALARDOS I JUNTA

Els Comentaris estan tancats.