« | Portada | »

EL PROPER DIVENDRES QUEDARÀ CONSTITUIDA LA COMISSIO DELS ESTATUTS

Per Administrador | 16 de juny de 2009

Cadascun dels representants d´esquadres i tots aquells membres que ho desitgen, han quedat convocats per al proper divendres dia 19, a les 22,15 hores a la Societat de Festers per a conformar la “Comissió redactora dels nous estatuts de la comparsa Saudites” i en la que al menys, deura haver un representant per esquadra.La finalitat d´esta comissió es, en base a un primer borrador presentat i d´altres que qualsevol component vulga presentar, treballar per a modificar i presentar a la comparsa uns nous estatuts.

Seria convenient que cada asistent porte la copia que es va repartir del borrador o al menys copia dels estatuts vigents.

En esta ocasio no s´ha contratat sopar per tant hi haura que acudir sopats a l´hora establida.

 

 

Temes: Notícies | Comentaris tancats a EL PROPER DIVENDRES QUEDARÀ CONSTITUIDA LA COMISSIO DELS ESTATUTS

Els Comentaris estan tancats.