« | Portada | »

EL PRESIDENT DE FESTERS VISITA LA NOSTRA COMPARSA

Per Administrador | 2 de juny de 2009

El passat divendres, Rafael Ferrero i alguns membres de la seua Junta van compartir taula amb tots els Saudites. Després del sopar va tindre lloc una terlulia a la Sala Cervino a la que van assistir una vintena de persones,entre Saudites i membres de Festers, en la que ens van exposar alguns assumptes de les nostres festes. Van haver sugeriments i propostes per part dels Saudites de les que va prendre nota el President i també per part de la Societat de Festers es va informar de novetats per a les properes festes tals com el sopar en comú del 15 d´agost i de l´utilitat que es preten donar al carnet de festers.
Sense cap dubte va resultar ben profitòs tant per a la nostra comparsa com per a la Societat, confirmant- se que este tipus d´encontres poden ser una bona eina per a la millora de la festa.

Temes: Notícies | Comentaris tancats a EL PRESIDENT DE FESTERS VISITA LA NOSTRA COMPARSA

Els Comentaris estan tancats.