« | Portada | »

NOVES FUNCIONS EN LA WEB. LA INTRANET.

Per Saudites d'Ontinyent | 25 de juliol de 2008

Hauràs comprovat que des de fa uns dies en la web hi ha un nou enllaç que és el de “intranet”. És convenient que els que sigua-ho comparsistes vos registreu en el dit apartat (és molt senzill, ja que només cal seguir els passos que s’indiquen). L’objectiu de la intranet és que només els comparsistes puguen accedir a una sèrie d’informacions que podríem considerar com de “confidencials” pel seu contingut o característiques, al mateix temps també pretén ser una ferramenta que facilite determinades tasques administratives, amb el consequent estalvi a més de paper, temps i molèsties (per exemple l’ompliment i enviament de formularis. -Des d’ací es pot omplir i enviar en qualsevol moment-). També es busca que siga un fòrum de trobades on qualsevol compariste puga donar la seua opinió sobre qualsevol tema que puga resultar d’interés, e inclus iniciar el que considere. En fi, que pretén ser una ferramenta més de servici i que facilite les coses als comparsistes. Evidentment per que açò funcione com cal necessitem la col·laboració de tots, i estem segurs que així serà.

Temes: Notícies | Comentaris tancats a NOVES FUNCIONS EN LA WEB. LA INTRANET.

Els Comentaris estan tancats.