« | Portada | »

NOTA INFORMATIVA LIQUIDACIÓ, TRATJE ALARDOS, ETC.

Per Saudites d'Ontinyent | 24 de juliol de 2008

Estimat comparsista: 

Amb la present, em complau comunicar-te que la “Liquidació”de cada comparsista s’entregará el dissabte 2 d’agost, de 12’30 h a 13’30 als locals de la Societat de Festers . 

Així mateix, el vestit de l’Alardo es repartirá únicament el diumenge 17 d’agost, després de l’esmorzar de la llágrima, en la següent direcció: Plaça Sant Domingo 15 -baix   

Insistir en que per arreplegar el vestit cal portar el rebut que s’adjunta amb la liquidació. Al no disposar de local en festers no podrem repartir-los altre dia. Qui no puga vindre que li passe el full de la liquidació algun company d’esquadra.  

 També, adjuntar-te els menús per als menjars que tenim programats a la setmana de festes.S’adjunta un full amb els preus i dia de cadascú d’ells, caldrà que marques als que penses assitir, retallar per la línia de punts i entregar la part de baix en la comparsa al sopar dels dissabtes. 

Cal fer l’ingrés abans del 15-08-2008, amb l’import total, al compte de la Caixa d’Estalvis d’Ontinyentnúm 2045.6105.71.3000145675, És molt important fer constar totes les dades (nom, penya, comensals) així com comprovar els imports dels tiquets que estan al full que t’indique, per a fer correctament l’ingrés.Per raons organitzatives, és molt important que entregues tant el full d’assistència com l’ingrés en Caixa Ontinyent, ABANS DEL 15 d’AGOST, ja que la comparsa no podrà garantir les reserves rebudes després de la data esmentada.Amb tal motiu i esperant la teua col·laboració, rep una cordial salutació. 

Ildefonso BallesterPRIMER TRO

Temes: Notícies | Comentaris tancats a NOTA INFORMATIVA LIQUIDACIÓ, TRATJE ALARDOS, ETC.

Els Comentaris estan tancats.