« | Portada | »

ASSAMBLEA GENERAL ORDINARIA SOCIETAT DE FESTERS

Per Saudites d'Ontinyent | 24 de gener de 2008

Vicent Palop es despedirà este diumenge (27 gener) com a president de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia d’Ontinyent. Eixe mateix dia, Rafael Ferrero Terol prendrà possessió del seu càrrec com a president, per al que va resultar triat en les eleccions celebrades el passat 11 de novembre.

Serà en el transcurs de l’Assemblea General Ordinària, que donarà inici a les 11’00h en la Societat de Festers, i el primer punt del de la qual orde del dia serà la lectura i aprovació de l’acta anterior, per a passar després a la dació de comptes i a la presentació del nou pressupost. Darrere d’una pausa, i en una segona part de l’Assemblea, tindrà lloc la despedida pública de Vicent Palop, que ha presidit l’entitat en els últims dos mandats durant un total de 6 anys. Darrere de les seues paraules, serà el nou president Rafael Ferrero qui prenga possessió del seu càrrec i es dirigisca als presents.

Temes: Convocatòries | No Comments »

Els Comentaris estan tancats.